Valitettavaa ja valittavaa

0
LL Arkisto 12.4.2019

Hei, en ole samaa mieltä nimimerkki Nautitaan talvesta kanssa! Korventie ei ole aina ollut kunnossa ja siellä on todella hankalaa kulkea varsinkin jos on esteitä kulkemisessa esim. pyörätuolia apuna käyttäen! Ei auta kunnollisetkaan kengät valitettavasti jos on vettä jäisen tien päällä, eikä hiekkaa muruakaan ja pito on nolla. Kokemusta on valitettavasti tästäkin! Samoin jos tie on sohjoinen/luminen niin yrittäkääpä kulkea siinä pyörätuolin avulla! Sopii testata! On täällä ollut isojakin autoja pulassa liukkauden takia, eivätkä liukkaat kelit ole osa talven nautintoja! Kaikilla tämänkin tien kulkijoilla tulisi olla esteetön kulku minne sitten menevätkään! Kiitos!

Useasti kyseisellä tiellä itsensä loukannut

Korventie hyvin hoidettu, nyt pitää ottaa huomioon tämä lumen tulo on antanut haasteita, mutta kiitos hoitajille, on aurattu, on hiekotettu.

Korventien käyttäjä

Pienempien teiden hoito on ollut monessa paikassa huonoa ympäri Loimaata. Tiet peilikirkkaita, hiekkaa ei näy. Teitä aurataan lumisateen jälkeen harvoin. Toivottavasti emme koskaan tarvitse ambulanssia, paloautoa, poliisia, sillä eivät hekään pääse sen nopeammin perille, kuin muutkaan pyörillä kulkevat. Kouluautot kuljettavat lapsia, taksit ystäviä, sukulaisia, postiautot tuovat t postinne laatikkoon, kotihoito ajaa pitkiäkin matkoja ja hoitaa ihmisiä koteihin… Onko liikaa vaadittu että näiden kulku olisi turvallisempaa?Iso kiitos niille teiden hoitajille, jotka ovat jaksaneet herätä aamulla aikaisin ja puurtaa vielä illallakin,auraten ja hiekottaen.

Kysynpähän vaan

Heippa vaan kaikille! Kyllä syrjäteiden pitäisi olla myös kunnossa siksikin että pelastusautot voivat niitä käyttää tarvittaessa mennessään auttamaan vaikka sairaskohtauksen sattuessa tai tulipalon iskiessä! Silloin tiet eivät saisi olla lumesta tukossa tai peilijäisiä tai tukkeessa esim. kevättulvien takia/sulamisvesien tukkiessa teitä, kuten täällä korventiellä on useana vuonna ollut! Vai eikö täällä porukat haluakkaan että teidät pelastetaan, jos saatte vaikka sydänkohtauksen tai tuli tuhoaa talonne? Siksi myös sivuteiden kunnossapito on elintärkeää ja siksi me syrjäteillä asujat joudumme välillä antamaan palautetta myös näistä asioista, emme valita! Esim. sydänkohtauksessa/aivoinfaktissa nopean avun saaminen on todella tärkeää eli kyse on muutamista minuuteista.

Aina ei apu ole ehtinyt perille

Kiitokset Loimaan kaupungille Satakunnantien lumikatastrofin selvittämisestä lauantain aikana.

Evakon poika

Iso kiitos! Hienosta Olavi Virta konsertista.

Kiitos taas kerran kauniista kukista kukkaboxin Sarille

Tuula

On aika valita kahdesta pahasta pienempi. Siksi ääni oikealle. Äänestämättä ei voi jättää!

Kari Leppäjoki

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän