”Vielä Koppienkin kautta kiitos!”

0
Kuvituskuva. LL Arkisto/TS/Jane Iltanen

Virttaalla varalaskupaikan tuntumassa Virttaantien ja kantatie 41:n risteyksessä on ollut vaarallisen korkea lumivalli, joka saavuttaessa Alastaron suunnasta hankaloittaa näkyvyyttä Huittisten suuntaan. Voitaisiinko se käydä lanaamassa siitä pois ennen kuin sattuu jotain? Ei ole kiva lähteä risteyksestä, kun vallin takaa ei näe tuleeko isoa tietä Tampereen suunnasta joku.

Henkilöautoilija

Jos prismaan nyt tehtäis kahvio niin kyl sitten pitäs tehdä myös väliseinä Prisman puolelta kahvioon. Niin että sinne pääsisi vaan ulkokautta. Muuten ne samat ukot istuu taas siellä aamusta iltaan ja tuijottaa Prismassa kävijöitä ja juoruavat niistä keskenään. Nyt on niin kiva kun voi kulkee rauhassa ekoista ovista kenenkään toljottamatta.

 

Sain niin hyvää palvelua Loimaan Varaosapörssissä, että haluan lausua kiitokseni vielä tätäkin kautta.

Vilkkunainen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän