”Eikö millään ole enää mitään väliä?”

0

On pitkään jo harmittanut suomenkieliset keskustelu tv-ohjelmat. Miksi niissä pitää soittaa jonkinlaista musiikkia taustalla joka estää kuulemasta keskustelu asiaa sen kovempaan se soi mitä kiinnostavampi asia on, entä ne joilla on heikko kuulo tai kuulolaite.
Normaali kuuloinen

Loimaan seutukunnan kehittämiskeskus – Yrityskolmio r.y. on yhä yhdistysrekisterissä. Onko aika elvyttää yhteistoiminta sen puitteissa?

Sauli nimitti uudeksi puolustusvoimien päälliköksi kenraaliluutnantin. Tuleekohan uudeksi ylipäälliköksi korpraali vai sivari?

Voisiko Alastarohallin pukkareihin saada ”Pukuhuone naiset” ja ”Pukuhuone miehet” -kyltit? Kuntosalilla vierailun jälkeen olisi ollut kiva käydä suihkussa, mutta pukuhuoneissa oli harkoista tulleita lapsia ja hallivuoroaan odottavia iäkkäitä miehiä. Muuten hyväkuntoiselle ja ilmaiselle salille iso peukku!
Hikinen leidi

Suomen puolustusministeri Antti Häkkänen se vasta kova poika on, jonka lausuntoja pelästyi enemmän kotimaan puolustajat kun vihamieliseksi meitä kohtaan laskettavat maan sotaherrat. Hän sanoi tässä hiljan etsivänsä keinoja, jotta puolustusvoimien reservistä ei pystyisi eroamaan siviilipalvelukseen. Sehän on kuin sodalla pelottelua ja hänen lausuntonsa jälkeen tähän mennessä onkin jo reserviläisiä eronnut noin 653 henkilöä ja pako jatkuu. Maan puolustus on tärkeä asia, mutta onko Häkkäsellä myös rauhan tien neuvottelu taito?
Taisto Levo

Kahdenviikon lomautuksilla miljoona säästöt!
Varha

Miten niinku kepun ja sosdemien mielestä nykyinen sote etenee? Tätähän te olitte ajamassa suu vaahdossa!
Leveät hartiat

Harri Juva kirjoitti tässä taannoin aivan oikein ammattiliittojen tämän hetken toimista, jolla hankaloitetaan maamme tosi vaikeaa tilannetta entisestään. Nyt ei näitä poliittisia lakkoja pitäisi järjestellä. Hiukan kyllä penäisin harkintaa myös hallitukselta kohdistumisesta.
taloustilannetta seuraava

Eikö millään ole enää mitään väliä ? Kerrostaloissa asuu porukkaa, joitten nimiä ei ole missään. Oviin ja alakerran tauluihin on jäänyt ihmisten nimiä, jotka ovat muuttaneet pois aikoja sitten. Vuokranantajat saisivat edellyttää, että vuokralaisensa ilmoittavat muutostaan isännöintiin/talkkarille.

Nimimerkille Voimavirta 110. Sähköyhtiöitä ei kannata kansallistaa. Siinä käy pian kuten Fortumin sähkösiirrossa. Se myydään hetikohta ulkomaiselle sijoittajalle, joka ajattelee vain tuottoa nostaessaan kilowattien hintaa. Kaupan hyväksyjänä ja mahdollistajana oli naisten suosima ja tällä hetkellä ehdokkaana oleva mies. Haluamme sähköä, jota toimittavat yhtiöt kilpailevat asiakkaista. En tiedä, pitäisikö ”kilpailla” olla lainausmerkeissä, kun Sallilakin nosti energiansa hintaa kaksinkertaiseksi, siis 100%.
Hattivatti

Hyvät autoilijat jos törmäilette kadunvarrella pysäköityyn autoon yöllä tai päivällä niin ottakaa rekistertunnus ylös ja ottakaa auton omistajaan/haltijaan yhteys tai jättäkää tuulilasiin yhteystietonne. Meillä jo kaksi autoa kärsinyt vahinkoja Käsityöläiskadun ja Satakunnantien varrella.
Bonukset nousee

Varha karsii henkilöstöään, mutta ilmeisesti henkilöstövähennykset kohdistuvat ensivaiheessa kumma kyllä suhteessa enemmän työntekijätasolle kuin johtoon. Varhan aluehallitus lupaa nyt kuitenkin tarkastella myös johtamisjärjestelmää ja johtajien ja asiantuntijoiden tarvetta vielä uudelleen läpi (TS 7.2.). Sivusta seuranneena ihmettelen, miksi aluevaltuutetut ja aluehallituksen luottamushenkilöt olivat Varhaa luotaessa valmiita hyväksymään ylisuuren hallintorakenteen ja ison määrän johtajia ja asiantuntijoita ja vielä huomattavan korkeilla palkoilla. Nyt sitten valitetaan valtion vähäistä rahoitusta hyvinvointialueille ja hidasta liikkeelle lähtöä suunnittelussa.
Yksi veronmaksaja

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän