”Eikö osata käyttää autojen valoja?”

0
Arkistokuva: TS/Tuomas Pöllänen.

Nyt kun tämä hieno, vesijumppalaite Hydrohex, on sohlannut viime aikoina, ettei se toimi, Hyvä vinkki uimahallin puoleen, joku henkilö vetämään vesijumppaa, silloin kun laite ei toimi ja näin saadaan asiakas palvelua, eli sitä, mistä asiakas maksaa.
Uimahallin asiakas

Hei sinä asiakaspalvelija. Viime viikon hiihtolomalaiset toivovat, että ensi kerralla uskallat tervehtiä, katsoa silmiin, puhua, ehkä hymyillä, kiittää eikä piiloutua seinän taakse. Ne ovat helppoja tapoja myydä lippuja, kahvia ym. Niin asiakkaat kokevat olevansa tervetulleita.

Miten ovat asiat eräässä koulussa muuttuneet, että mielivaltaisesti jaellaan jälki-istuntoja? En ole tiennytkään, että reippaudesta ja kouluun menosta saa nykyään jälki-istuntoa?! Kyllä ennen vanhaan sitä sai ihan muista perustelluista syistä! Pitäisikö kaikilla oppilailla olla ns. kellokortit ja kulkuluvat?!

Pörssisähkö varttihinnoin. Kukahan lystin maksaa? Pystyykö sähkön tuottajat vuorokautta ennen määrittelemään huutokauppahinnan vartin tarkkuudella?

Ihmisellä sitä ihmettelemistä riittää. Katselin tv:tä kiipeilijää, joka kiipesi pystysuoraa seinämää ja se filmattiin. Olisi ollut paljon jännempää kuvata filmaajaa. Hän kun kaikkine taakkoineen filmasi kiipeilijää yläpuolelta sivuilta ja oli huipullakin ennen häntä. Lasileuat ei filmiin sovi jos tappeluks menee. Vastustajaa kun mäiskitään turpaan pitkään ja itse saa ottaa vastaan sama satsin. Luulen että Heleniuksen vintti olisi pimentynyt laakista. Tapahtuman tauottua kravatin oikaisu ja siitä sitten vaikka linnan juhliin.
Taisto Levo

Voihan valottomat! Useana aamuna on ollut sumua, mutta noin puolet autoista liikkuu teillä huomiovaloilla ja siis myös ilman takavaloja. Jopa takasumuvalo pitäisi laittaa päälle. Onko se välinpitämättömyyttä vai eikö yksinkertaisesti osata käyttää näiden uudempien autojen valoja.
MB-kuski

Autoralli ja pysäköinti Puistokadun koulun yläpihalla jatkuu, kun liikennesäännöistä tietämättömät/liikennemerkkejä ymmärtämättömät suhailevat siellä illasta toiseen. Onko kyseessä silkka tyhmyys, pöyhkeys, välinpitämättömyys vai ne kaikki?

Monelle vanhukselle on trollaattori liian matala kun ne sit ovat vallan etu kumarassa takapuoli pitkällä kun ne sillä potkii. Varmaan monen selkäkipu johtuu siitä. Eikö niitä kädensijoja voi nostaa yhtään korkeammalle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän