Invenir remontoi toimintakeskuksen käyttöönsä

0
Toimintakeskus sijaitsee Kisällinkadulla, Teollisuuskylässä. Kuva: LL arkisto.

LOIMAAN kaupunki on allekirjoittanut kauppakirjan, jolla se myy toimintakeskuksen kiinteistön Kiinteistöosakeyhtiö Teollisuuskatu 11:lle.

Kiinteistön ottaa käyttöönsä sen naapurissa sijaitseva puunjalostus- ja eristeteollisuuden erikoiskoneita valmistava Invenir oy.

Invenirin eristeteollisuuden toimialajohtaja Juho Hemminki kertoo yhtiön hankkineen toimintakeskuksen kiinteistön tulevaisuuden tarpeiden varalta. Yrityksen nykyinen tontti huomioiden hän sanoo toimintakeskuksen kiinteistön olevan sille ainoa mahdollinen laajenemissuunta. Varsinaisia nykyisen tuotanto- ja konttorirakennuksen laajentamissuunnitelmia yhtiöllä ei ole vireillä.

Toimintakeskuksen rakennusta ei tulla purkamaan eikä se jää tyhjilleen, vaan Invenir remontoi sitä.

Hemminki kertoo, että toimintakeskus saneerataan yhtiön varasto- ja kokoonpanotilaksi. Rakennuksen mataluuden huomioiden tilaa voidaan käyttää kevyeen kokoonpanoon.

Tuleva remontti sisältänee muun muassa vesikaton uusimisen, väliseinien purkamista sekä oviaukkojen suurentamista.

Suunnitelmat tarkentuvat kevään mittaan, ja Hemminki arvioi, että muutostyöt tehdään tulevan kesän aikana. Rakennus voidaan ottaa yhtiön käyttöön ensi syksynä.

Loimaan kaupunginhallitus hyväksyi toimintakeskusta koskevan kaupan alkuvuodesta kahden ostotarjouksen pohjalta (LL 11.1.). Kiinteistön kauppahinta rakennuksineen on 37 000 euroa. Tontin pinta-ala on 2 161 neliötä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän