”Kansallistetaan säälimättömät saalistajat”

0

Te Korventien valittajat jos asutte kyseisen tien varrella olisiko mahdollista istua saman pöydän ympärille keskustelemaan mistä saatais hyvä linkomies ja hiekoittaja sillä täällä lehden palstalla se ei parane, linko miehestä en tiedä mitään mutta Kauniston sora hiekoittaa tiet, sillä viimeksi kun soitin niin tie oli hiekoitettu n. puoli tuntia soitosta vaikka muut tiet oli jo keritty täällä päi hiekoittamaan.

Metsuri etelästä

 

Kukahan korjaisi/korjauttaisi Kurkisillan valot. Näillä liukkailla silta ei saisi olla pimeänä.

Tuomari evp

 

Nämä meidän sähköyhtiöt nälkää näkevät!? Sallilan sähkönsiirrosta tuli kirje 5.02.2024 siinä ilmoitetaan verkkopalvelumaksujen korotuksesta 7,7 % maaliskuun alusta ja että edellinen edellinen korotus tehtiin kolme ja puoli vuotta sitten. Kysynkin sähköyhtiöltä onko eri kalenteri kuin meikäläisellä? Kirjanpidossani on myös kirje Sallila energialta jossa ilmoitetaan Hyvä asiakkaamme Sähkön myyntihinta nousee 1.11.2022? Onko tämä nosto–automaatti miettinyt miten asiakkaat pystyvät nämä kaikki kohoavat maksut suorittamaan? kun sitä lypsävää lehmää tarpeeksi lypsää se voi mennä jopa umpeen saattaa pahassa tapauksessa jopa kuolla? Tulevaisuudessa ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kansallistaa nämä säälimättömät saalistajat! Poliittisen pelin suurinpia virheitä on kun annettiin tärkeät yhteiskunnan laitokset yksityiseen omistukseen, siinä köyhimmät kärsii ensimmäisinä ja kärsii koviten. Kaiken ruunaa lisäksi että tärkeimmät laitokset on viety pörssiin ja sieltä ei sääliä ole odotettavissa.

Voimavirta 110

 

Outoa, miksi ennakkoäänestys paikka valittu hyvin syrjästä. Kaupunkin keskustassa olisi ollut hyviä paikkoja joihin iäkkäämmätkin olisi hyvin päässyt äänestämään.

 

Meitä on monta jotka kaipaavat penkkejä takaisin Prismaan. Iäkkäät eivät jaksa kulkea pitkiä matkoja, saatikka odottaa taksia apteekki matkallaan.

Kaupanvaihto mielessä

 

En oikein usko että ihmiset tahallaan valittavat jos hän kirjoittaa kopin lehteen! Silloin se asia on hänelle tärkeä ja asiaan toivotaan muutosta! Joskus sanomalehti on se ainoa väylä kertoa epäkohdista, johon toivotaan apua, jos muuta keinoa ei ole! Eikä tämä Loimaakaan mikään onnela ole ettekö täälläkin olisi paljon asioita, joihin pitäisi puuttua ja korjata, jotta kaikilla olisi parempi olla ja hommat vaan yksinkertaisesti toimivat!

Yksi henkilö käy ovella aina vain mukavilla asioilla ( ainakin meillä ) – Postin jakelija. Kiitos hänelle <3 ! Pahoittelut huonosti hiekoitetusta pihasta. Pääsi talvi taas yllättämään ”kotitalkkarin”. Turvallista talven jatkoa!

Pia

Vuoden 2024 alusta tuli voimaan laki jolloin taloyhtiöitä palovaroittimista vastaa taloyhtiö. Joka myös huoltaa ja hoitaa ne. Palo laitokselta pitäisi tulla tarkastajien katsoon taloyhtiöitten palovaroittimien tilanne. Niistä ei asukkaan tarvii enää kantaa huolta.

 

Kiitos Ilmari-koiran emännälle, kun tulit auttamaan kaatunutta ulkoilijaa 6.2. Hirvikoskella.
Kiitos!

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän