Liikenne on jälleen puheenaihe

0
KUVA: LL Arkisto/TS/Wahlroos

Tiedoksi (LL 3.2.), Sauli Niinistö on 75 -vuotias, ei siis 74 v.

Voi hyvänen aika tätä valitusten määrää Kopeissa, milloin teiden kunnossapidosta, milloin huonosta äänestyspaikasta. Meillä on Suomessa ja Loimaalla kuitenkin asiat varsin hyvin.

Tyytyväinen asukas

kaiken kansan ptäisi nyt alkaa vetämään yhtä yhtä köyttä. vaikealta näyttää, kun ei osata tarkistaa oman tontin rajoja. jos nuoret ei välitä, on heidän vanhempien asia katsoa perään, ettei tule riitoja naapurien kanssa. eikä vaan sanoa joo joo. voisi olla kaupungin virallinen asia välillä käydä tekemässä rajamerkkien näyttö niin ei tulisi riitoja. on ollut yhteinen pihatie keskelle rajaa tehty, mut uudet nuoret asukkaat ei tajua, mitä tontiraja tarkoittaa.

Onpa mukava huomata, että entisellä kotiseudullani on samat ongelmat kuin nykyiselläkin: Pääkallokelit kävelyteillä ja isot lumikasat kaikissa ”nurkissa”. Sinne Loimaan lakeuksille mahtuu kyllä enemmän lumikasoja kuin tänne Hesan Haagaan.

Kaarina Johansson, Helsinki

Kyllä on Hulmin puolella hyvin hoidetut tiet ja jalkakäytävät. Ovat niin hyvin hiekoitetut että pääsee pyörälläkin hyvin ajaan, kun vertaa kaupungin puolen jalkakäytäviin

Hondakuskeille ei ole vielä valjennut, että Lidlin piha on samanlainen kuin Citymarketin ja Prisman, eli piha-alue. Sieltä tuleva väistää myös vasemmalle kääntyviä.

Tajuissaan oleva

Kyllä on aikoihin eletty, kun toimittaja ei saisi kysyä vaikuttaako Pekka Haaviston homoseksuaalisuus äänestäjien äänestämiseen presidentin vaaleissa! Miten ihmeessä siitäkin saatiin taas vääristeltyä toimittaja Matti Röngän kysymys lähes homofobiseksi kysymykseksi? Ei se ole mikään uutinen. Mutta fakta on se, että moniin äänestäjiin asia vaikuttaa. Haaviston tapauksessa voin kertoa, että minuun asia vaikuttaa yllättävän vähän. Pikemminkin minuun teki huonon vaikutuksen Haaviston touhut al Holin vankien kotiuttamisessa. Muuten Haavisto on kyllä pätevä ulkopoliittiselta osaamiseltaan. Stubb taas tulee suosittamaan jokaikisen EU:lle haluttavan tukipaketin myöntämistä, ilman pienintäkään kritiikkiä. No, kai Stubbkin hommassa pärjää. Vaikkei niitä diplomaattisia kykyjä taida ollakaan. Esimerkkinä kieltäytyminen, jos Putin soittaisi onnittelusoiton. Eivät sodat loput vaikenemisella, vaan juuri sillä diplomatialla. Niin se on, vaikken minäkään tietenkään Putinista pidä. Täytyy vielä todeta, että Halla-aho olisi ollut paras vaihtoehto niin sisäisen kuin ulkoisen turvallisuuden suhteen. Tai jopa Olli Rehn, joka oli joissain asioissa Halla-ahon kanssa samoilla linjoillakin. Rehn onkin ainoa keskustalainen, jota edes vähän kunnioitan kepulaisista. Mutta nämä ovat henkilövaalit, eikä niistä voi vetää mitään muita johtopäätöksiä.

Matti Ojala

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän