Mikä teitä vaivaa?

0
Arkistokuva: Auranmaan Viikkolehti/Enni Lahti

Urheiluhallit täynnä seurojen turnausohjeita ym. Eikö jokainen voisi poistaa omansa heti tilaisuuden päätyttyä.
Puulaaki peluri

A-studiossa 13.2 kuultua. Maahan muuttoa tarvitaan jotta saadaan työntekijöitä ulkomailta. Varttukaapa kun hanket laskee ja kevät koittaa niin silloin niitä työntekijöitä saadaan riittävästi!
Annas kattoo kuinka käy

Usea Puistokadun koulun iltakäyttäjistä ei ymmärrä liikennemerkkejä ja ohjeita. Ilta illan jälkeen yläpiha piukassa autoja, vaikka liikennemerkki nimenomaan kieltää moottoriajoneuvoliikenteen. Huippuna tämän viikon tiistai-ilta, jolloin moni autoilija oli parkkeerannut rakkaan peltilehmänsä yläpihalle, vaikka ajo sinne oli kielletty jopa lippusiimoin ja lisätekstillä. Mikä teitä vaivaa? Alueella on pysäköinti kielletty, jotta hälytysajoneuvoilla olisi tarvittaessa esteetön kulku sinne. Käsittämätöntä välinpitämättömyyttä. Miksette usko näin yksinkertaista asiaa? Onko teillä ajokortteja ollenkaan? Koittakaa nyt edes hieman ryhdistäytyä. Poliiseille pyyntö: käykää jonain iltana laputtamassa ko. lukutaidottomien autot.
Fani

Luin jutun kun joku toimittaja kirjoitti että Moskova hukkuu paskaan. Paljon enemmän paskaan hukkuu Intian Delhissä, jossa kaikki 20 miljoonan asukkaan saasteet lasketaan suoraa jokeen, 4:jä kaatopaikkaa on kaupungin korkeimmat kohdat ja näkyvyys 150 metriä ja muutosta parempaan ei näy. Näitä saasteen pesiä on pallollamme tietämätön määrä. Ja Suomi yhden promillen väestön maa kuvittelee pelastavansa maapallon ilmastonmuutokselta. Miten sitä voi hyväksyä veronkorotukset jolla muka pelastaisimme pallomme, kun se junakin meni jo.
Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän