Novidan liikuntasali remontoidaan Myllykyläntiellä

0
Kiinteistöpäällikkö Ari Kylä-Kause sanoo, ettei liikuntasalissa ole ollut sen suurempia ongelmia, mutta remontin myötä tilat nykyaikaistuvat. Kohde on ollut investointilistalla ja otetaan nyt toteutukseen.

LOIMAA Toisen asteen ammatillista koulutusta tarjoavan Novidan Myllykyläntien toimipisteessä alkaa liikuntasalin peruskorjaus. Urakkaan sisältyvät myös päärakennuksen ja työpajasiiven välisen ulkokatoksen muutostyöt.

Novidan kiinteistöpäällikkö Ari Kylä-Kause kertoo, että peruskorjauksen myötä liikuntasalin sisäkatto ja valaistus uusitaan, seinät maalataan ja vanha lattiapinta kunnostetaan. Samassa yhteydessä uusitaan salin urheiluvälineitä.

Hän arvioi alustavasti saliremontin alkavan huhtikuun aikana ja sen pitäisi olla valmis heinäkuun lopulla, ennen elokuussa alkavaa uutta lukuvuotta.

– Aikataulu tarkentuu neuvoteltaessa urakoitsijan kanssa.

Alustavan aikataulun perusteella liikuntasali ehtisi olla parisen kuukautta poissa käytöstä tämän kevätlukukauden aikana.

– Hyvä asia, että liikuntasalia remontoidaan ja uudistetaan, Novidan ammatti- ja aikuisopiston liikunnanopettaja Jouko Säätelä summaa.

Hän uskoo, että ammattiopiston opiskelijat pääsevät liikkumaan hyvin remontin aikanakin. Vaihtoehtoja on jo mietitty.

– Huhtikuun alkupuolelle yritän tietysti varailla tiloja sisäliikuntaan, ja onneksi Loimaalla on mielestäni hyvin tarjolla erilaisia liikuntatiloja eri liikuntalajeihin.

Opiskelijoiden liikuntatuntien järjestämistä helpottaa se, että ulkoliikuntakausi lähestyy huhtikuussa jo hyvää vauhtia.

Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän hallitus valitsi liikuntasalin ja ulkokatoksen urakoitsijaksi halvimman tarjouksen tehneen loimaalaisen Varsinais-Suomen Erikoispurku oy:n. Yrityksen tekemä tarjous oli 281 300 euroa (alv. 0).

Muut yhtymän saamat kolme urakkatarjousta olivat huomattavasti kalliimpia, lähempänä puolta miljoonaa euroa.

Investoinnin hinta alittaa selvästi yhtymän tämän vuoden talousarvioon varaaman summan, sillä yhtymän oma kustannusarvio oli 385 000 euroa.

Kiinteistöpäällikkö arvioi, että ulkokatoksen muutostyöt päästään aloittamaan jo maaliskuun aikana.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän