Päävalmentaja Juri Heinämäki vapautettu tehtävistään

0
Bisonsin päävalmentaja Juri Heinämäen pesti on päättynyt.

Miesten Korisliigassa alempaan jatkosarjaan valmistautuva Bisons Loimaa on vapauttanut päävalmentaja Juri Heinämäen tehtävistään. Kesällä Loimaalle 1+1-vuotisella sopimuksella saapunut Heinämäki ehti valmentaa Bisonsia 22 ottelussa.
Heinämäen viimeiseksi otteluksi Bisonsin peräsimessä jäi lauantain vierastappio Kouvolan Kouvoille. Bisons onnistui Heinämäen alaisuudessa voittamaan neljä ottelua, joista viimeisin on joulukuun lopulta Kotkasta haettu vierasvoitto. Alemman jatkosarjan alkaessa joukkue kamppailee putoamista vastaan yhdessä Lahti Basketballin kanssa.
Bisonsin päävalmentajan paikalle nousee tälläkin kaudella apuvalmentajana toiminut Konsta Mastomäki, 24. Hän saa avukseen pitkän pelaajauran tehneen Cedric Latimerin. Mastomäki on toiminut päävalmentajana Korisliigassa yhden ottelun verran kaudella 2021–2022. Tuossa ottelussa aukesi myös Mastomäen voittotili päävalmentajana.

Bisonsin kamppailu alemmassa jatkosarjassa alkaa lauantaina, kun KTP-Basket saapuu Loimaan liikuntahalliin. Edellinen kohtaaminen päättyi Bisonsin niukkaan kahden pisteen vierasvoittoon. Kauden ensimmäinen kohtaaminen oli niin ikään tiukka ottelu, jossa puolestaan kotkalaiset olivat parempia. Bisons saa alle ehjän harjoitusviikon, jossa uusi päävalmentaja Mastomäki pääsee ajamaan muutoksiaan joukkueen pelaamiseen. Kun kautta on jäljellä kymmenen ottelua, on Bisonsin alettava voittamaan pelejä, mikäli Loimaalla halutaan pelata Korisliigaa myös ensi kaudella.