”Pitää tuumata ennen kuin avaa suunsa”

0

Mona Lehto olet paras! LL ti 6.2 kirjoituksesi todella hyvä, kuten kaikki juttusi.
Kirsi

Ehkä ei voi olla niin, että pitää tuumata ennen kuin avaa suunsa ettei myöhemmin karuta möläytyksiään. Onhan niin, puhuminen hopeaa vaikeneminen kultaa.

Joku kirjoitti koneissa kerrostalojen nimitauluista. Nimiä ei oo nykyään pakko laittaa, mut edellisen asukkaan nimet tarvis poistaa. Mut sitä ajattelin et kun on ovessa jonkun muun nimi niin posti ei saa jättää silloin siihen asuntoon tulevaa postia jos ovessa ei oo oikeeta nimee kuka asuu. Onkos posti ajatellut tätä asiaa?

Kyllä on aina niin mukava mennä K-market Korinttiin, kun siellä aina henkilökunta on iloista, ystävällistä ja hymyileväistä. On kiva asioida paikassa, missä aina hauskat jutut lentää asiakkaiden ja henkilökunnan välillä. Kiitos hyvästä palvelusta!
Naapurin mummeli

Aamupostin jakaja: pudota kirjeet luukusta sisälle äläkä jätä luukkuun roikkumaan.

Mahtaakohan köyhiä kyykyttämällä löytyä ne puuttuvat miljardit valtiolle?