”Pitkä rivi autoja väärin pysäköitynä, yksi auto jopa suojatiellä”

0
Arkistokuva: LL/Pasi Salo

Haluan kiittää sydämeni pohjasta niitä ystävällisiä ihmisiä jotka auttoivat meitä, kun automme ajautui hankeen Kitkontien ja Kuusitien risteyksessä 15.2.2023 n. klo 15. Nuori mies veti meidät lopuksi irti erikoisella autollaaan.
Veikko Klemetti

Hyvä koppi Fanilta torstain lehdessä. Sama ongelma Turuntieltä Väinämöisenkadulle käännyttäessä Heimolinnassa olevien tapahtumien aikaan. Kadulla on pysähtymisen salliva liikennemerkki, ei pysäköimisen! Sinikellojen 14.2. järjestämän konsertin aikaan pitkä rivi autoja väärin pysäköitynä, yksi auto jopa suojatiellä.
toinen Fani

Kyllä tuo sote-himmeli pitäisi heti laittaa remonttiin. Ensinnäkin alueet pitäisi supistaa 5 alueeseen. Uutisissa kerrottiin, että aluevaltuuston kokouspalkkiot ovat kymmeniä miljoonia. Ylä-Savossa johtaja vaatii palkkaa 12 tuhatta euroa, mutta hänelle haluttiinkin maksaa peräti 15 t euroa! Muistaakseni kepu oli taas asialla. Nyt ilmeni, että nyt myös puolueille rahaa jaetaan surutta. Keskustapuolue on taas suhmuroinut sdp:n kanssa etuja itselleen. Törkeätä touhua. Sote on susi, se on fakta. Onneksi osa hyvinvointialueista on alkanut itse ja edes vähän säästää hallintokuluista. Kaikki hallinto vähentää varsinaista hoitorahaa. On ironista, että juuri keskusta vaatii lisää ja lisää rahoja alueille. Hyvä veli -systeemi toimii!
Matin kukkarolla