”Tie täynnä lantaa”

0

Cafe Vihannonkulman hernekeitto on kaupungin parasta!

Kiitos torstaina

Iso Kiitos niille, omaishoitajille, Jotka jaksaa, ei auta, mennä lakkoon, niitä on autettava, pitää niistä huolta, toki jokainen on työ taistelun kautta asainnut, jotain palkankorotusta, saako mitään, kyllä isojen yritysten omistajat joku päivä siellä, makaa kun sairastuvat, eikä paluuta ole, kiittävät vielä tätä yhteiskuntaa ja Suomen hyvää terveyden hoitoa, ja hyviä hoitajia.

Äijä

Eiks Loimaalla oo enää auraajia kun lauantaina oli kaikki jalkakäytävät ja pyörätiet ihan vetistä loskaa joka ois silloin kannattanut aurata pois. Nyt sunnuntaiaamuna kun on pakkasta niin kaikki on jäässä ja liukkaita ja kamalan rösösiä. Kerrostalon pihakin oli täynnä vettä ja loskaa, kiinteistöhuolto yhtiöiden pitää palkata lisää työntekijöitä jotta työt tulee hoidettua. Asukkaiden ei kuulu itse hoitaa pihoja jos siitä kerran maksetaan.

Ihmetystä herättänyt hevosilla kulkeva ratsastaja pari.. Tie on täynnä lantaa..

Huolestunut