”Turha keskisormea vilautella”

0
Kuvituskuva: LL Arkisto/TS/Marttiina Sairanen

Loimaan hammashoitolassa näköjään käytäntö, että ajat aina myöhässä. Sen takia ei asiakkaalta hoideta kuin 1 vaiva, vaikka aikaa oli varattu 2 vaivan hoitoon. Annetaan taas uusi aika. Hyvä rahastuskeino asiakkaan kustannuksella.

Onko asiakkaan maksettava tämmöisestä?

 

 

On kyllä ihanaa, kun aamulenkillä voi mennä kahvikupposelle ja herkutella Ennin kotileipomon herkuilla. Suosittelen!

mummeli

 

 

Koko ajattelevan ikäni olen kannattanut maamme puolueettomuus linjaa ja olisin halunnut sen jatkuvan. No, itsepä olemme puolemme valinneet ja nyt sitten olemme merkitty maali. Vuosia tiedotusvälineemme ovat kaiken mahdollisen pahan naapurimme päälle kasanneet, ei näin rauhaa rakenneta, vaan viha se vaan kasvattaa vihaa. Pelko ajoi meidät Natoon, nopea apu on kyseenalaista, mutta rahamme se vie? Nato tuo USA:n tukikohtia ja sotilaita maahamme. Vihamielisyys ei maailmaa paranna päinvastoin, vai olenko todistettavasti väärässä?

Taisto Levo

 

 

On se jännä kun tullaan Prisman pihalta K-raudan puoleisesta liittymästä, että sieltä tulevat väistää kaikkia!

Turha keskisormea vilautella, jos ei tiedä liikennesääntöjä