”Ihmeellistä kiusaa ihmisille”

0
LL Arkisto/TS/Kuvaaja: Jane Iltanen

eduskunnan keskustelu TV ssä 20,3 eriäillä edustajilla Loimaan lähin edustaja eturivissä virnuilee eturivissä toisten puheen vuoron aikana

puhemiehen pistettävä edustajat kuriin

Hipulitanssit oikein räätälöity Orisuon hipuleille.

 

Teeveestä nähtyä!Kela korvaa 40% hedelmällisyys hoidosta ensivuoden alusta.Kyseessä naispari!Mitä sitten ollenkaan kun miespari haluaa lapsen?

Kyllä maailma on kallellaan

 

Tänäkään keväänä ei ole työväenopiston näyttelyä. Syksyllä tulleen opinto-ohjelman mukaan näyttely oli suunnitteilla ja mahdollisimman monilta ryhmiltä toivottiin nähtävää. Taas on yksi kevään kohokohta peruttu. Korona-ajan jälkeen sitä kaipaisi jo jotain muuta kuin ainaista somea, jossa ei välttämättä kaikki edes ole. Tässä iskee masennus ja turhautuminen.

Yksi ym.piirin opiskelija

 

Meinaako entinen ministeri ettei tullut mieleen että kun rakennetaan uusi himmeli niin ei tule lisäkuluja?Oisko pitänyt vaihtaa asiantuntijoita ja virkamiehiä että olisi saanut ajankohtaista tietoa tulevista supistuksista !

Maalaisjärjellä olisi ollut käyttöä

 

Ihmeellistä kiusaa ihmisille, päivystys aikoja lyhennetään. Päivystys aikoja pitäisi pidentää ja myös yö päivystys takaisin! Tarvetta kyllä löytyy ja potilaita paljon.