”Anteeksi etuiluni”

0
LL Arkisto/TS/Kuvaaja: Shoja Lak

Eduskunnasta kuultua. Suurimmat ilmaston pilaajat metsänomistajat ja maanviljelijät!
Syylliset on löytyneet

Tätä ensimmäisen poissaolopäivän palkattomuutta ajetaan hallituksessa. Varmasti olisi saatavissa melko luotettava tieto, kuinka suuri prosentti näistä yhden päivän poissaoloista on joko maanantai- tai perjantai päiviä, eli lusmuilua.
Olis kiva tietää

7.3. klo 18.50 ST1:llä autopesuun odottanut – anteeksi etuiluni.
Katse taaemmaksi

Tupakka on sellaista myrkkyä, että se tarttuu vaatteisiin hiuksiin ja asunnon seiniin ja tekstiileihin. Sitä on vaikee edes otsonoinnilla saada pois asunnon seinistä. Kannattaa kieltää tupakointi vuokra-asunnoissa. Aina parempi ois jos esim kerrostalot haettas tupakoimattomiks niin silloin mene pihalle saakka polttaan. Tänäänkin yks nuori veti vapee kaupan edessä ja just mun kohdalla hönkäsi. Hyi miltä se haisi. Lehdestä luin että nuoret on alkaneet käyttää ilokaasua, nuori voi kuolla siihen kun ei osaa sellaista käsitellä, millasia on oikein nykyajan vanhemmat, miks ne ei välitä lapsistaan, vai onko ne sit itse samanlaisia. Sit sitä tupakanhajut yritetään peittää voimakkailla hajuvesillä.
Tupakoiva ihminen haisee tosi pahalle

Englantilainen Thomas More kuvasi jo vuonna 1516 ilmestyneessä teoksessaan Utopia myös kuoleman jouduttamista. Hän toi esiin myös sairaan kohtuuttomien kärsimysten lisäksi suuren yhteiskunnalle tuoman taakan. Ihmisellä pitäisi olla oikeus itse päättää elämästään jos elämä on yhtä helvettiä. Eutanasia tulisi siis lähinnä kysymykseen niiden potilaiden kohdalla, joilla ei enää pienintäkään toivoa tai mitään keinoa ole häntä auttaa. Onko järkevää makuuttaa ihmisiä joilla olisi edessään ehkä vuosikausia kestävä tajuttomuuden tila?
Taisto Levo

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän