AU suli tappioon loppuhetkillä Espoossa

0
Tehokaksikko Tuomas Happonen ja Jani Luoma juonimassa. (Kuva: Henrik Siiskonen)

Golden Futsal Team–AU futsal 8–4 (2–2).

Alastaron Urheilijat koki pahan ja äärimmäisen karvaan tappion Futsal-Liigassa, kun se hävisi perjantaina Espoon illassa Golden futsal teamille (Gft) maalilukemin 8–4. Kyseessä oli ottelu, jota ei olisi missään nimessä saanut hävitä.

Ottelun alkuminuutit oli täyttä Alastarolaisten tulitusta, mutta hyvistäkään paikoista ei saatu sisään sitten millään. Jani Luoma tykitteli muun muassa kahdesti ylärimaan. Kotijoukkue avasi ottelun maalihanat vapaapotkun irtopallosta, mutta Aleksi Pekonen kuittasi osuman nopeasti hienolla viimeistelyllään. Maalikaava toistui uudelleen, kun kumpikin joukkue niittasi jälleen peräjälkeen. Tällä kertaa Tuomas Happonen oli AU:n maalissa viimeistelijänä, kun kovin tuttu kuvio Luoman kanssa onnistui. Tauolle siirryttiin tasatilanteessa 2–2.

Pelissä oli alkuminuuteista lähtien hieman erilainen lataus ja tunnelma, kun molemmilla joukkueilla oli panokset tapissa. Alastaro siirtyi ottelussa vuorostaan kahdesti johtoasemaan, kun vasurit Rei Hoda ja Mikke Louhela maalasivat. Jälkimmäinen johtomaali syntyi, kun peliä oli jäljellä alle neljä minuuttia. Siinä kohtaa näytti todella hyvältä, mutta jotain kummaa tapahtui ja peli kääntyi kuin salamaniskusta. Pari kohtalokasta nukahdusta omassa päässä ja isännät viimeistelivät todella yksinkertaisilla maaleilla.
AU reagoi tilanteeseen ottamalla lentävän maalivahdin käyttöönsä. Ylivoimapeli ei kuitenkaan ottanut tuulta purjeisiin, ei sitten yhtään. Espoolaiset pääsivät kuittaamaan kolme maalia tyhjiin, kun AU menetti palloja täysin omaa huolimattomuuttaan. Upea futsalottelu sinänsä kaikkine käänteineen, mutta loppu oli antikliimaksi.

Purppuralohikäärmeiden kannattajia oli saapunut Espooseen kymmeniä ja pelaajat kiittelivät jälkikäteen, että heidän edessään oli hieno pelata. Valitettavasti palkinto jäi väkevästä taistelusta ja pääpiirteittäin hienosta hyökkäyspelistä huolimatta saamatta. Tuloksen myötä AU:n liigapaikka on vaarassa. Alastaron on pakko voittaa kaksi jäljellä olevaa otteluaan ja Gft:n on pakko jäädä puolestaan pisteittä omissa kahdessa ottelussaan. Loppuun asti taistellaan, mutta nyt asiat eivät ole enää omissa käsissä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän