”Ihmetyttää, kun lähes uudessa autossa ei toiminut takavalot eikä vilkut”

0
SSS arkisto

Kiitos Maarit Koivistolle hyvin perustellusta kirjoituksesta 19.3. olleessa Loimaan Lehdessä. Oli aiheellista tuoda esiin faktoja Matti Ojalan populistiseen kirjoitukseen. Maamme hallituksen suunnitelmissa on vähäosaisten kurittaminen ja työmarkkina-asioiden sekoittaminen. Näillä suunnitelmilla maamme ajautuu taantumaan. Jos hallituksen suunnitelmat toteutuisivat niin onko Suomi sitten enää maailmaan onnellisin maa?
Seniorikansalaisen mietteitä

Ihmetyttää, kun lähes uudessa autossa ei toiminut takavalot eikä vilkut. Tietämättömyydestä tuskin oli kyse, koska ratin ja penkin välissä oli sentään ammattiautoilija.
Komiasti vaan

Joskus joutunut kesken ostosten keräämisen autoilemaan syrjään jalat ristissä, kun ei pääse kaupassa vessaan. Ootan vastausta.
Virtsarakkovaiva

Nyt kun Loimaallakin on syyhyä, niin kaupoissa kun kannattais käydä aamulla. Kädet desinfioida.ei ostaa kirppiksiltä tekstiileitä. On tosi vaikee saada syyhy pois ja tulee tosi kalliiksi. paljonko mahtaa kotiavustajien mukana tauti levitä kun käyvät yhdessä jos toisessakin paikassa. Aina joku vitsaus kun yhdestä pääsee niin toinen tulee, vaikka näin se on kai aina ollut.

Raju riita kun iskee pariskunnan välillä, se ei katso aikaa sen paremmin kun paikkaakaan. Jos riidan voittomielessä ottaa, se vaatii harkittujen ja laajan ilkeämielisten sanojen täydellisen hallinnan ja myös niiden tehokkaan käytön. Tässä naisten taidon tuntien, miehen reliikit jäävät olemattoman pieniksi, jos vaikka jotain puhetulvan väliin yrittäisikin, takaisin tulee kaksin verroin. Nöyryytettyä Luomakunnan Kruunua, siis miestä jonkin verran närästää taas hävitty sanakiista ja vielä isommin kun ei saa tappioputkea poikki.
Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän