Kiitos konsertista!

0

Odotan, että joku taho tekisi Varhan touhuista kantelun Oikeuskanslerille, että nähdään, missä mennään.

Onko laillista?

 

 

Tiistai-ilta Heimolinnassa. Kyllä oli korvia hivelevää kuultavaa Sari Jokela ja Työväenopiston harmonikat. Sali täynnä yleisöä, ja mitkä solistit Maija + herrat. Kyllä tätä voisi useamminkin kuunnella. Ihan hurmiossa!

Kiitos

 

 

Miten ollenkaan ennen tultiin toimeen kapeilla hartioilla? Kyllä nyt kelpaa kaikkialla keskustan luomalla sotella!

Muumiot lisääntyy

 

 

Olen samaa mieltä sen kopittelijan kans joka kirjoitti että päivystystä Loimaan aluesairaalassa tulee pidentää eikä lyhentää Sekin että jos nostetaan päivystys maksua on parempi kuin se et joudut lähteen tyksiin saakka esim yöllä ja joudut odottamaan siellä monta tuntia Sillä rahalla mitä menee takseihin, ambulansseihin ja mediheliin pidetään kirkkaasti päivystys Loimaalla. Kela maksaa hirveet rahat vuodessa korvausta takseille ja ambulansseille koska asiakas maksaa vaan sen 25€ suunta. Ja ois kiva mennä omaan ja turvalliseen sairaalaan päivystykseen. Ois vaan kiva tietää esim paljonko Kela maksaa kuukaudessa taksi ja ambulanssi korvauksia..

todella pitkän pennin

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän