Kyltit kuntoon!

0

Oli mukava lukea, että Sarka järjestää rosolli-tilaisuuden. Meillä tehtiin ”Salettia”. Juurikkaat ”hakattiin” pieniksi petkeleellä puisessa kaukalossa.

Kaarina Johansson o.s Helmi, Helsinki

Olen tässä seurannut kun poika tonkii taloyhtiöitten, ravintoloitten ja kauppojen roskiksia ja kantaa niistä kassikaupalla kotiin tavaraa, joskus on niin monta muovipussiin ettei meinaa saada kannettua. käsittääkseni taloyhtiön roskiksetkin on vaan taloyhtiöitten asukkaille. Ja mitä tautejakin voi niistä levittää.

Lämmin kiitos Loimaan Sotaorvot ry:lle saamastai kuumien karjalan piiraiden käsittelylastasta. Kevätterveisiä teille kaikille.

Eevi K.

Lakkoilemallako Suomi nousuun? Ensin suljetaan satamat, että vienti ja tuonti estyy. Kun yritysten varastot täyttyvät, tehtaiden tuotanto joudutaan ajamaan alas. Silloin tietenkin palkanmaksukin loppuu. Mitä tekee demarijohtoinen SAK? Vaatii, että palkanmaksun jatkuttava 7 päivää vaikka tehdas seisoo, ja uhkaa oikeustoimilla. Voiko Suomesta löytyä vielä törkeämpää tahoa, tuskinpa? Norjassa on laki, jolla hallitus voi kieltää maalle elintärkeän öljynporauksen lakot. Suomeen samanlainen laki satamien auki pysymiseksi.

Tiistain lehdessä olleessa vanhassa Veikko Hulkon valokuvassa näkyy taustalla liha- ja maidontarkastamo, joka sijaitsi nykyisen torin paikalla. Valokuva on otettu suurin piirtein nykyisen Tiinan kukan ja Lankon paikkeilta.

Tarkkailija

Olisko Mellilän mukkelssin kyltit jo aika poistaa 9-tien varresta, tai ainakin päivittää.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän