Lääkärivaje pahenemaan päin

0
Arkistokuva: TS

LOIMAA, ORIPÄÄ Lääkärivaje on syventynyt entisestään Loimaalla ja Oripäässä keväällä vuosilomien ja osa-aikaisten töiden vuoksi.
Varhan tiedotteen mukaan avoterveydenhuollossa käytössä olevat vähäiset lääkäriresurssit Loimaalla ja Oripäässä ohjataan edelleenkin pelkästään lakisääteisiin toimintoihin, ja pääsy kiireettömille lääkärin vastaanotoille hidastuu entisestään. Kesää kohden lääkäritilanne kuitenkin näyttää jonkin verran kohentuvan.
Kevään tilanteen kohentamiseksi on otettu käyttöön yleislääkärin palveluseteli, ja lisäksi on käytössä lääkärin etävastaanottomahdollisuus.
Tiedotteen mukaan muut terveydenhuollon ammattihenkilöt ovat asukkaiden käytettävissä ja Varha pyrkii ohjaamaan asiakkaita hoidon tarpeen arvioinnin kautta sairaanhoitajan ja fysioterapeutin vastaanotoille

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän