”Palkka kuuluu saada ajallaan”

0

Olipa hieno kirjoitus Tarjalta lauantaina. Rippilasten laulut on iloista kuultavaa, vaikkapa ”olen kahden maan kansalainen”.

Mummu

 

Kiitokset Taksi Matti Lehtonen, turvallisesta taksimatkasta Tyksiin. Sopimalla saatiin oma turvaistuinkin asennettua jo edellisenä päivänä valmiiksi, huippupalvelua!

Tyytyväiset asiakkaat

 

Nyt on Satakunnantie tosi kamala kun lumet suli.kauheita kuoppia ja isoja kiviä. Koskahan se laitetaan kuntoon. Siellä rikkoutuu jo autot jos ajaa kuoppaan sekä pyörän renkaat.

 

Loimaan kaupunki – miksi työntekijät kärsivät toistuvasti kuukausitolkulla virheellisistä, myöhästyneistä ja maksamattomista palkoista? Vastaukseksi palkkahallinto kiittelee ymmärryksestä ja selittelee virheiden syyksi esihenkilöiden kirjausten virheitä, kiirettä, ohjelmistomuutosta ja henkilöstövajetta. Kiire tai ei, työntekijän kuuluu saada palkkansa oikein – ajallaan. Näin ei kuitenkaan ole ollut useaan kuukauteen. Johtajat ovat asiasta tietoisia, mutta samat henkilöt kärsivät palkkapäivästä toiseen. Kotisivuillaan kaupunki kirjoittaa ”Olemme hyvä työnantaja” ja ”Loimaalla on hyvä tehdä töitä”. Olisikin.

Pottuuntuneet

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän