Välierähuumaa Huittisissa koko rahan edestä

0
Otteluisäntänä oli Huittisten kaupunki, ja parhaat pelaajat eli LP-Vampulan Lotta Kukkosen ja Kangasalan Neea-Maria Joen palkitsivat kaupunginjohtaja Viveka Lanne ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arto Metsämäki.

LENTOPALLO Huittisissa keskiviikkona käyty historian ensimmäinen naisten lentopallon välieräottelu venyi viiteen erään. LP Kangasalan joukkue vei tiukan taiston LP-Vampulaa vastaan erin 2–3 (15–25, 25–13, 25–22, 17–25, 9–15.
LP Kangasala johtaa ottelusarjaa nyt 2–0. Finaalipaikka on katkolla pitkäperjantaina Kangasalan kotiluolassa Pitkäjärven koululla.
Kangasala tuli otteluun vahvasti ja vei erää selvästi, kunnes Vampula tuli rinnalle tilanteessa 13–13. Sen jälkeen Vampula sortui virheisiin ja Kangasala murjoi erää eteenpäin miten tahtoi.
Toisessa erässä osat vaihtuivat, sillä Vampula vei erää Kangasalan ensimmäisen pisteen jälkeen miten tahtoi. Koko joukkue pelasi uhrautuvasti ja jokainen pallo pelattiin loppuun asti. Nyt Kangasala teki virheitä ja Vampula onnistui pelaamisessaan hyvin.
Pitkän erätauon jälkeen Vampula ei hukannut fokustaan ja vei erää parhaimmillaan jo viiden pisteen johdolla.
Neljäs erä oli taas Kangasalan, sillä se johti erää alusta lähtien.
Viides erä lähti liikkeelle kotijoukkueelta hyvin, mutta Kangasala siirtyi johtoon Iina Andrikopouloun syöttövuorolla, kun hän leipoi Vampulan kenttään kaksi ässää.
Kangasala otti tarvittavat pisteet viidennessä erässä ja vaikka Vampula taisteli, minkä jaksoi, ei sitä palkittu kuin kahdella erävoitolla. Niin kauan kuin on pelejä ja eriä jäljellä, niin kaikki on mahdollista. Vampula on ollut koko kevään varsin sitkeä joukkue murrettavaksi, eikä sitä varmasti vieläkään helposti murreta, LP-Vampulan toiminnanjohtaja Timo Talvitie kommentoi joukkueen tiedotteessa.
LP-Vampulan illan paras oli passari Lotta Kukkonen.
– Tämä on ilkeä tapa hävitä, kun johdimme jo erissä 2–1 ja meillä oli kaksi erää aikaa voittaa se kolmas erä. Vastustaja torjui todella hyvin, vaikka meidän pelaamisemme oli energisempää kuin maanantaina Kangasalla. Meillä oli nyt parempaa tekemistä, mutta en ole lopputulokseen tyytyväinen, Kukkonen sanoi.
LP-Vampulan päävalmentaja Stefan Paunovic totesi, että hänen joukkueensa oli parempi kuin maanantaina ja olisi ansainnut voiton.
Pelasimme hyvin, mutta Kangasala oli parempi. Tämä ei ollut huippupeli, mutta kuitenkin korkeatasoinen. Emme anna periksi. Ja ilmapiiri täällä Tahto Areenalla oli mahtava, Paunovic kehui.
Harvinaista herkkua Huittisissa oli todistamassa 879 katsojaa, joten kotijoukkueella oli mahtava taustatuki, vaikka Kangasalakin oli saanut fanejaan runsain mitoin matkaan Huittisiin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän