14 haki Oripään kirjastonjohtajaksi

0

ORIPÄÄN kunnan kirjastonjohtajaksi haki 14 henkilöä, kun hakuaika päättyi viime viikolla.
Hakijat ovat Bachelor in Education and Arts Tariq Riaz Ahmad, kirjastovirkailija Päivi Hentunen, filosofian tohtori Siru Kainulainen, valtiotieteiden maisteri Pekka Väisänen, filosofian maisteri Petra Villman, ekonomi Elisa Sorsa, filosofian maisteri Anna-Kaisa Sjölund, yhteiskuntatieteiden maisteri Jari Hjelm, filosofian maisteri Heidi Pajulahti, valtiotieteiden maisteri Jari Kärkkäinen, filosofian maisteri Viljami Kesänen, biotekniikan tohtori Juha Hakala, NLP-kouluttaja Maria Bremer ja diplomi-insinööri Kirsi Kallio.
Kirjastonjohtajan haku tuli Oripäässä ajankohtaiseksi sen jälkeen, kun kirjastonjohtaja Mari Kujanpää valittiin kirjastovirkailijaksi Loimaalle (LL 5.3.).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän