”Aamuhartauksista hyvä muisto”

0
Ll Arkisto/TS/ Kuvaaja: Riitta Salmi

Tollanen varha pitää purkaa. Se laittoi vanhusten ja monien muittenkin asiat rimpalleen. Lopetetaan terveyskeskuksia ja sairaaloita. Vaarannetaan ihmisten turvallisuus, matkat pitenee sairaaloihin, ja saatko edes taksin tai ambulanssin hätätapauksessa. Entäs vanhusten kotiapu. Nyt jäi moni vanhus ilman kotiapua, vaikka kipeästi sitä tarttis koska ei tuu kotona yksin toimeen. Varha jättää mielestäni vanhukset heitteille. Nyt pitää alkaa tehdä ilmoituksia Avi:in.

Virpi miettistä siteeraten hengellisyyden poissaolo aiheuttaa lasten, nuorten, aikuisten pahoinvointia. Esim koulujen aamuhartaudet taas käyttöön antaa päivälle eväät. Eräässä oppilaitoksessa aikuiset oppilaat komennettiin Loimaalla 10 vaille 8 luokkaan radion aamuhartautta kuuntelemaan mistä jäänyt hyvä muisto.

Lasipalatsin kutojat kiittävät. Tiinan Kukka sekä Sale Alastaro ja kiitokset kaikille vierailijoille.

Heräsin koulukiusaan kuin maassamme alettiin sulkea pienkouluja tolkuttomalla kiireellä säästösyihin vedoten, oppilaat kun haluttiin tuhansien lasten kouluihin. Todellisuudessa säästöt olivat harhaa ja niin päättäjät saivat jättikoulunsa. Vanhempien vastustus oli yhtenäistä säilyttää turvalliset pienkoulut, mutta heitä ei kuunneltu. Viertolan koulun ampumisen syy oli yhteiskunnan syy, ei pienen pojan pahuuden syy. Kun ajattelee että sen ikäinen kiusataan äärirajoille asti, hän ei ehkä näe mitään muuta pahan lopettamiseksi.

Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän