Keltamustasta kultamustaan!

0

Hieman keltamustin silmälasein katsottuna voi todeta, että Hurrikaani ei antanut Akaa Volleylle ihan hirveän paljon mahdollisuuksia kultajahdin neljännessä pelissä – energiataso ei kentällä eikä kentän laidalla näyttänyt notkahtavan missään kohtaa pelissä.

Ja jos Hurrikaani-pelaajat kentällä jaksoivat painaa, niin kyllä jaksoi myös yleisö. Joiltakin aiemmilta vuosilta tutut kiusalliset hiljaisuuden hetket ja jopa lamaantumiset parin menetyn pisteen jälkeen olivat kuin muisto vain.

Olisi se aikaisemminkin otettu, mutta kuten kultajuhlinnan keskellä talkoolainen totesi, niin nyt oli ”meidän vuoro”.

Kun menestys tulee työllä ja tarkalla tekemisellä sekä määrätietoisella kehittämisellä ja uudistamisella, se kantaa.

Seudun liigaseurojen tekemistä täällä lehdessä vuosia seuranneena voi arvata, että uusia ässiä on Hurrikaanillakin ensi kaudeksi hihassa. Kasvattaminen on varmasti työlistalla – niin yhteisön kuin liikunnallisen elämäntavan, lentopallon harrastajamäärien ja jopa Liikuntahallin katsomoiden.

Kultamitali on iso saavutus, mutta ehkä jopa mitaleita tärkeämpää on tulla tunnetuksi tavasta tehdä töitä menestyksen eteen ja siitä tunnelmasta, mitä yhteisö pystyy niin otteluihin kuin kaikkeen muuhunkin tekemiseensä luomaan. KU

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän