Kiitos ahkerille tekijöille!

0

Nyt kun on Suomi rahoittaa, sotimista, Nato jäsenyyttä, eli me maksamme sen kaiken Suomalaiset. Hallituksen leikkauslistat ovat karmeaa luettavaa, varsinkin nuorille lapsiperheille. Mulla on hyvä ehdotus, ei tarvita leikkauksia, vaan laitetaan hyvät eläkkeet saavat maksamaan hyvät kunnon verot, ja samalla kaikille ketkä pääsee eläkkeelle sama eläke vaikka 1000 euroa kuussa. Mitä joku entinen kansanedustaja saa 10 000 euroa kuukaudessa eläkettä. Ehtiikö sitä edes kuluttaa? Ainakin terveyden huolto on Suomessa maailman huippu luokkaa, hoitoalalle pitäisi saada kunnon palkat, siitä kovasta työstä mitä tekevät.

Äijä

 

Meillä on nyt hieno kauppa tossa Turuntiellä, sinne pääsee myös trollaattoreilla hyvin kun ovet aukeavat itsestään. Kauppa on myös sijainniltaan hyvässä paikassa kun keskustassa ei ole muita ruokakauppoja.

Paljon valikoimaa ja lihakauppa hyvässä paikassa

 

Olisiko tässäkin takapajulassa tullut aika kieltää hengitysilman pilaaminen ja turha meteli lehtipuhaltimella näin keväisin?

Perinteen säilyttämiseksi ja siirtämiseksi edelleen on toimittava nyt. Hyvä esimerkki oli Alastaron kudontapiirin monipuolinen kevätnäyttely. Kiitos ahkerille tekijöille!

MF

 

Viime tiistain ensimmäisessä kopissa puhutaan asiaa. Tarvitaan kansanliike tukkimaan joku viranomaistaho. Pelkkä rakentava lausunto, jonka armosta saa Varhalle antaa, ei enää riitä.

Varha alas

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän