Kiurut, peipposet ja muut – pitäisikö lorutkin päivittää…

0

Iso kiitos auton kanssa auttaneille Vanhan Alastarontien ja Vakkatien risteyksessä tiistaina iltapäivällä!

Corolla

Ranskan presidentti Emmanuel Macron ehdotteli että jos lähettäisi maajoukkoja Ukrainan avuksi ja kyllä Suomikin käsitykseni mukaan tämän ajatuksen miettijöihin kuuluu. Vaikka tilanne Ukrainassa mitä epätodellisin ja käsittämätön onkin, vielä pahempi jos sinne maajoukkoja lähetettäisiin. Täytyy muistaa että jos Venäjä tuntee itsensä uhatuksi se herkästi silloin voi käyttää suurinta voimaansa atomiasetta, jolloin hetken päästä koko maailma olisi liekeissä. Mikään siis ei ole mahdotonta kun tuntee ihmisessä asuvan sotahulluuden.

Taisto Levo

Keskiviikkona aamukahvipöydässä näimme ikkunasta västäräkkiparin Hintakaaren katolla. ”Kuu kiurusta kesään, puoli kuuta peipposesta, västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään”. Ennen oli paremmin, sillä vanhat lorutkaan eivät tunnu enää pitävän paikkaansa.

Arvo ja Ritva Saario

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän