”Lämmin kiitos pääsiäiskukasta”

0

Veteraanien ystävät ja Loimaan seudun reserviläiset ja Tiinan kukka. Lämmin kiitos pääsiäiskukasta.
Saimi Häyhä

Kun nyt vaan tulis joku ja laittas kuntoon Satakunnantien kohdalla olevan kynnöspellon.
Evakon poika

Oli vuosi 1995 kun YK:n tasa-arvojärjestö päätti että vuosi 2030 olisi ehdoton takaraja naisten syrjinnän poistoon maapallolta. Näitä YK voi tehdä monivuotissopimuksissaan miten paljon haluaa, mutta jo tavallinen tasamaan tallaajakin tietää että miesten ja naisten tasa-arvo ei toteudu koskaan. Jossain päin otetaan asiassa askel eteenpäin, mutta jossain maissa taas sama taaksepäin. Sotien lopettajana YK on täysin avuton, vaikka kaikki YK:sa istuvat eri maiden edustajat äänestäisivät sodan loppumisen puolesta, se silti jatkuu.
Taisto Levo

Suomessa on alettu kyykyttämään niitä, joilla ei muutenkaan ole enää mitään. Mitäs jos laitettaisiin jonkinlainen roti sinne eduskuntatalollekin, esim kellokortti seinään: jos on pois, ei saa palkkaa. Jos on sairaana, eka päivä karenssiin. Taksisetelit pois, Helsingin seudulla pääsee julkisillakin. Sopeutumisraha pois. Täysistunnoista ollaan niin paljon pois, ettei mikään välikysymys ikinä voi mennä läpi.
Terveisiä Helsinkiin

Kokoomus se vaan leikkaa etuuksia ja pieni tuloset kärsii.

Alastaron innostuneet kutojat järjestävät itse näyttelyn. Paljon on ahkeroitu ja vietetty hauskoja hetkiä yhdessä.
Matonkutoja mamma

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän