Mikä on kultaisin Hurrikaani-muistosi? Lähetä se meille ja klikkaa täältä myös Kultaisin Hurrikaani -kyselyyn

0
LL Arkisto

Kuvakavalkadi Hurrikaanin  liigavuosista, ikifanin tunnelmia ja pelaajan erikoinen harrastus – muun muassa tätä on luvassa Loimaan Lehden lauantain numeron Hurrikaanin mestaruudelle omistetuilla sivuilla.

Osallistu sinäkin! Mikä on ollut sykähdyttävin Hurrikaani-hetkesi tai koskettavin keltamustakokemuksesi? Kuka on jäänyt pelaajista mieleen, mikä on taannut pelien tunnelman – mikä on tehnyt Hurrikaanista kultajoukkueen?

Lähetä meille oma kultaisin muistosi tai tunnelmapalasi Hurrikaanin taipaleelta pe 19.4. klo 9 mennessä (ToimitusÄTloimaanlehti.fi, lehden nettisivuilta löytyvän Palaute-sivun lomakkeella tai Facebook-sivuilta

Entä kuka on mielestäsi kultaisin Hurrikaani? Käy ruksaamassa oman suosikkisi kohdalle täältä

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän