Mikä on kultaisin Hurrikaani-muistosi? Loimaan Lehti julkaisee lauantaina mestaruudelle omistetut teemasivut

0
Hurrikaani ei jättänyt mitään epäselväksi finaalisarjassa Akaa-Volleytä vastaan. Kuva: Anu Vuorinen

Kuvakavalkadi Hurrikaanin liigavuosista, ikifanin tunnelmia ja pelaajan erikoinen harrastus – muun muassa tätä on luvassa Loimaan Lehden lauantain numeron Hurrikaanin mestaruudelle omistetuilla sivuilla.
Osallistu sinäkin! Mikä on ollut sykähdyttävin Hurrikaani-hetkesi, tai koskettavin keltamusta-kokemuksesi? Kuka on jäänyt pelaajista mieleen, mikä on taannut pelien tunnelman – mikä on tehnyt Hurrikaanista kultajoukkueen?
Lähetä meille oma kultaisin muistosi tai tunnelmapalasi Hurrikaanin taipaleelta perjantai-aamuun klo 9 mennessä joko sähköpostilla toimitusÄTloimaanlehti.fi, lehden nettisivuilta löytyvän Palaute-lomakkeen kautta tai lehden Facebook-sivuilta.
Nettisivuillamme voi myös äänestää kultaisinta myrskyäjää. Käy klikkaamassa ruksi oman suosikkisi kohdalle!
Perjantaina illalla Loimaan Kauppatorilla pidettävät kultajuhlat eivät teemasivuille ehdi, mutta niiden tunnelmat näkyvät jo tuoreeltaan samana iltana loimaanlehti.fi-sivuilla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän