Mökköisten sillan uusiminen alkaa – liikenne kiertoreitille töiden ajaksi

0
Liikennemäärä Mökköisten sillalla on alle 60 ajoneuvoa vuorokaudessa. Kuva: Varsinais-Suomen Ely-keskus.

LOIMAA Varsinais-Suomen Ely-keskus aloittaa Mökköisten sillan uusimistyöt Loimaalla maantiellä 12603 (Auvaistentie). Työt alkavat valmistelevilla töillä tällä viikolla, ja sillan purkutyöt käynnistyvät ensi viikolla.

Siltatöiden ajaksi liikenne joudutaan ohjaamaan kiertoreitille. Liikenne sillalla katkaistaan maanantaina 15.4. kello 11. Siltatyöt valmistuvat lokakuun loppuun mennessä.

Liikenne ohjataan viitoitetulle kiertotielle maanteiden 12603 Auvaistentie – mt 210 Oripääntie – mt 2101 Haaroistentien kautta. Ely-keskuksen tiedotteen mukaan myös jalankulkijat ja pyöräilijät joutuvat käyttämään vaihtoehtoisia reittejä, sillä korvaavaa kulkuyhteyttä ei voida järjestää kustannussyistä. Kiertotien pituus on noin 11 kilometriä.

Mökköisten silta on valmistunut vuonna 1965, ja se on tyypiltään puinen palkkisilta. Sillalle on tehty perusparannus vuonna 1987. Mökköisten silta on huonokuntoinen ja silta on painorajoitettu.

Nykyinen puinen palkkisilta puretaan ja tilalle rakennetaan uusi jännitetty betoninen ulokepalkkisilta. Uuden sillan rakentamisen myötä Mökköisten sillalta poistuu painorajoitus.

Urakoitsijana toimii Kreate Oy.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän