Rovio Pet Foodsilla investointisuunnitelmia

0
Niittukulman yritysalueella sijaitseva Rovio Pet Foods oy on varannut kaksi viereistä tonttia itselleen Mettähannankadulta. Yrittäjä Tero Rovion mukaan toiselle on tarkoitus pystyttää aurinkoivoimaa ja toiselle logistiikkakeskus. (Kuva: Kati Uusitalo)

LOIMAA/METTÄHANNANKATU Rovio Pet Foods oy on tehnyt kaksi varausta teollisuustonteista, jotka sijaitsevat Mettähannankadulla yrityksen nykyisin omistaman kiinteistön vieressä Niittukulman yritysalueella. Rovio Pet Foodsin yrittäjä Tero Rovio kertoo, että suunnitelmissa on rakentaa toiselle tontille aurinkovoimaa ja toiselle logistiikkakeskus.

– Uusi halli on tarkoitus rakentaa vanhan yhteyteen niin, että tavaraa pystyy siirtämään kuljettimia pitkin tehtaaseen, hän valottaa suunnitelmia.

Aurinkovoimapuistoa on tarkoitus ruveta rakentamaan kenties jo tämän vuoden aikana ja logistiikkakeskusta vuosien 2025–2026 aikana. Tonttien koot ovat noin 0,7 ja 0,5 hehtaaria.

Tonttien varaus on viranhaltijapäätöksen mukaan voimassa puoli vuotta eli lokakuun 4. päivään saakka. Tontti vapautetaan uudelleen haettavaksi, jos kauppaa ei tehdä varausaikana.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän