”Hei Hirvihovin koiraskakkaaja!”

0

On tehty aloite uimarannasta keskustaan (LL 9.5.). Kaatopaikan siivuaminen Satakunnantien varrelta kauppalan parhaalta paikalta on esillä. Toteutuuko? Tein esityksen uimarannasta meidän vanhimman nyt lainminlyöydyn puiston (Saunapuiston/Tampereentien) rantaan vuonna 1990, kun joen vesi oli todettu puhtaaksi ja uimakelpoiseksi. Olen palannut asiaan vuosikymmenet, mutta jospa meidän oman vesistömme arvostus tulisi joskus sille kuuluvalle paikalle!

Kiitos sinulle keväinen peltojen kylväjä, kun säästät töyhtöhyyppien pesiä.

Pieni teko, suuri merkitys

Maanantaina sattui paha episodi, kun pieni tyttö iloisena potki potkulaudalla ja edessä käveli nainen ja iso koira. Kuinka ollakaan kun tyttö on heidän kohdallaan niin koira otti spurtin tyttöä päin.tyttö pääsi onneksi äkkiä jalkakäytävällä ajoradalle ja nainen sai koiran hallintaan. Oli vähällä käydä todella pahasti. Kun taluttaa tuolla isoa koiraa niin pitää olla niin lyhyessä hihnassa että ei näin pääse käymään.

Ois tullu tosi pahaa jälkee

Hei Hirvihovin koiraskakkaaja! Uimahallissa riittää vettä. Niinpä sinäkin voit huoleti huuhdella miesten pukuhuoneen WC:n käyntisi jälkeen, vaikka kotona ehkä haluaisitkin tuotostasi säilöä.

Pytyssä lymysi yllätys

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän