”Hienoa olla mökkiläinen Loimaalla”

0
SSS/MINNA MÄÄTTÄNEN

Tiistaina n.12.35 Satakunnantieltä Heimolinnankadulle päin ajanut valkoisen auton kuljettaja, tiesitkö että se pätkä on yksisuuntainen ja ajoit vastavirtaan? Entäpäs mustan avoauton kuljettaja joka viis muista -asenteella ajoi Kauppalankadulta Satakunnantielle päin. Ole kiitollinen, että edelläni ajanut auto painoi jarrua, kun et välittänyt väistämisvelvollisuudestasi pätkääkään.
Onko aurinko pehmittänyt pääkopan?

Minua ei niinkään häiritse nuorisojoukkion öinen mopostelu, käännän kylkeä ja jatkan uniani. Enemmän toivon ja uskon että kukaan läheiseni ei kuulu tähän eikä sillan alla pesivään joukkioon.
Vaikea tie aikuisuuteen

​Onko muuten sähköpotkulaudoissa ja tavallisissa potkulaudoissa soitto kellot vai miten ne varoittaa kun ovat menossa ohi?

Mökkimme viemäriputki oli mennyt tukkoon. Kiitämme lämpimästi Loimaan Veden ja Loimaan Seudun Ympäristöhuollon edustajia sekä Jarkko Mäkistä saamastamme loistavasta palvelusta. On hienoa olla mökkiläinen Loimaalla.
Kiittäen Tapio ja Ritva Koskinen

Viime talven aikana kävi useampikin, Pellikattokauppias, olivat jopa niinkin röyhkeitä, menivät talon yläpohjaan kattomaan, ilman lupaa, ja kännykällä kuvaamaan, näyttivät huonolta näyttää!, sanoivat kun mulla on tiillikatto, toi vanha tiilikatto täytys vaihtaa, uuteen Pellikattoon, no kuukausi sitten otin yhteyden, alan firmaan, tulivat kattoon mun kattoja, tutkivat tarkoin, sanoivat suoraan, ei sun katossa ja tiilissä mitään vikaa ole, ym. se vaan, että tiilikatto vaatii huoltoa välillä, tehtiin kaupat, pesivät katot, samoin sammallaineet ja lopuksi maalaus, kaikki hoidettiin hienosti, siivosivat jopa rännit ja mikä parasta sovitulla aikataululla ja lopputulos on tosi hieno.
Tyytyväinen Asiakas

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän