Hurrikaani löysi tutun miehen Välimaan tilalle

0
Loimaalla kauden 2018–2019 pelannut passari Matt West tekee paluun Hurrikaaniin ensi kaudeksi. (Kuva: Juuso Riponiemi)

LENTOPALLO Kun varmistui, että viisi kautta Hurrikaanin peliä pyörittänyt Santeri Välimaa jatkaa uraansa Puolassa, seurajohto joutui miettimään uutta passaria. Oli selvää, ettei Välimaan tasoista korvaajaa löydy Suomesta, joten verkot heitettiin vesille ulkomaan suuntaan. Verkkoon tarttui loimaalaisille tuttu mies, kun Matt West allekirjoitti vuoden mittaisen sopimuksen Hurrikaanin kanssa. Yhdysvaltalaislähtöinen West pelasi aikaisemmin Loimaalla kaudella 2018–2019, jolloin joukkue voitti runkosarjan ja juhli lopulta pronssimitalia.

– Olin heti innoissani, kun mahdollisuus paluuseen kävi ilmi. Tiedän, että joukkue ja seura ovat ammattimaisia ja pystyn kehittymään pelaajana lisää. Haluan tulla Loimaalle voittamaan mestaruuden ja Suomen cupin, amerikkalainen paljastaa.

West on urallaan pelannut muun muassa Puolan kivikovassa Plusliigassa ja Saksassa Berliinissä. Viime kauden passari vietti Kreikassa.

– Mielenkiintoista saada joukkueeseen kokenut passari, tilanne on minulle uusi. Aikaisemmin on ollut kokemattomia passareita joukkueessa, päävalmentaja Olli Kuoksa pohti.

Hänen mukaansa tietyt asiat Hurrikaanin pelaamisessa pysyvät, vaikka passari vaihtuu, mutta joitain uusia yksityiskohtia tulee varmasti Westin myötä pelaamiseen.

– Keskustelin Westin kanssa puhelimessa reilun tunnin ja tykkäsin hänen motivaatiostaan, mikä kävi puhelun aikana selville. Mies haluaa voittaa, joka sopii minulle erittäin hyvin.

Joukkue alkaa hahmottua pala palalta. Seuraavan viikon aikana saadaan luultavasti uutisia myös yleispelaajarintamalta, johon on tulossa uusia pelaajia, kuten myös keskipelaajaosastolle.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän