Kaksi siltaa viimeistellään kuntoon

0
Kauhanojan silta. VARSINAIS-SUOMEN ELY-KESKUS

LOIMAA Varsinais-Suomen Ely-keskus jatkaa viime vuonna aloitettujen siltahankkeiden viimeistelytöitä ensi viikolla.
Niinijoen sillalla maantiellä 12595 (Asemantie) tehdään päällystys- ja viimeistelytöitä. Töiden ajaksi liikenne ohjataan kiertotielle.
Samanaikaisesti tehdään päällystys- ja viimeistelytöitä myös Kauhanojan sillalla maantiellä 2815 (Katinhännäntie). Kohteet valmistuvat kesäkuun ensimmäisen viikon aikana.
Asemantie joudutaan katkaisemaan sillan betonikannen puhdistus- ja päällystystöiden ajaksi. Tämän lisäksi paikalla tehdään penger- ja luiskatäyttöjä sekä muita viimeistelytöitä. Liikenne ohjataan viitoitetulle kiertotielle maantien 2260 (Melliläntie) – valtatien 9 – maantien 12595 (Koivistonkulma) kautta. Myös jalankulkijat ja pyöräilijät joutuvat käyttämään vaihtoehtoisia reittejä. Kiertotien pituus on noin seitsemän kilometriä. Liikenne sillalla katkaistaan 28.5. kello 9 ja palautetaan sillalle maanantaina 3.6. kello 16 mennessä. Liikennemäärä Niinijoen sillalla on alle 50 ajoneuvoa vuorokaudessa.
Kauhanojan sillan päällystys- ja viimeistelytöiden aikana liikenne rajoitetaan ajoittain yhdelle ajokaistalle. Päällystystyöt kestävät päivän, ja tällöin käytössä on vain toinen kaista. Muiden viimeistelytöiden aikana ajokaistaa kavennetaan. Nopeusrajoitus työmaan kohdalla on 30 km/h. Liikennemäärä Kauhanojan sillalla on noin 300 ajoneuvoa vuorokaudessa.
Urakoitsijana toimii Tehan oy.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän