Kansainvälinen yritys etsii tiloja – Loimaaltakin otettu yhteyttä

0

LOIMAAN SEUTU Kiinteistökolmio oy etsii kansainväliselle yritykselle tuhannen neliön toimitilaa Loimaalta tai lähialueelta. Toimitilassa tulisi olla vähintään 4–5 metriä sisätilakorkeutta ja riittävän isot ovet.
Kiinteistökolmion kiinteistönvälittäjä ja pääomistaja Olli Lehti kertoo, että Loimaaltakin on tullut yhteydenottoja, mutta sopivien toimitilojen haarukointi jatkuu yhä.
– Vaikka tarjottava tila ei ihan täyttäisi kriteereitä, niin kaikki katsotaan läpi. Siksi kaikkea kannattaa tarjota. Pyrimme löytämään tilat kohtuullisen nopeasti.
Lehden mukaan tilojen käyttöönoton takaraja on vuodenvaihteessa. Ensisijaisesti asiakas haluaa vuokralle, mutta ostokin voi tulla kysymykseen.
Yhtiöllä on työllistävä vaikutus sijoittumispaikkakunnallaan, ja sillä on jo kirjoilla henkilöstöä Suomessa. Juuri tämän enempää Lehti ei voi toimeksiantajasta kertoa.
– Kyseessä on iso kansainvälinen yritys, ei mikään tähdenlento.
Kiinteistökolmio on Lehden mukaan vakiinnuttanut asemansa liiketilojen välittäjänä. Toimintaa harjoitetaan Suomen eteläkärjestä Lappiin, mutta pääasiassa kiinteistönvälitys on keskittynyt Turku–Tampere–Helsinki -kolmion sisäpuolelle.
– Loimaan seudulta meillä on vielä aika vähän kokemusta, mutta toimintamme laajentuu koko ajan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän