Katso suora lähetys partiomarssista sunnuntaina

1

Partiolaiset täyttävät Turun ydinkeskustan sunnuntaina 5. toukokuuta, kun Lounais-Suomen partiopiirin lippukunnat kokoontuvat perinteiseen paraatiinsa. Tapahtumaan odotetaan edellisten vuosien tapaan noin 4 000 partiolaista sekä tuhansia katsojia katujen varsille, partiopiirin tiedotteessa kerrotaan.

Tilaisuus alkaa kello 14.00 Tuomiokirkontorilla paraatikatselmuksella, jonka jälkeen noin kello 14.30 alkaen paraatiosastot marssivat Itäiselle Rantakadulle seuraavaa reittiä: Tuomiokirkontori – Brahenpuisto kiertäen – Uudenmaankatu – Tuomiokirkkosilta – Aninkaistenkatu – Yliopistonkatu – Brahenkatu – Linnankatu – Kristiinankatu – Läntinen Rantakatu – Teatterisilta – Itäinen Rantakatu.

Paraati aiheuttaa hetkittäisiä muutoksia Turun ydinkeskustan liikennejärjestelyihin. Viimeiset lippukunnat ovat perillä reitin päätepisteellä Teatterisillalla noin klo 16.15, tiedotteessa arvioidaan.

Parhaita paikkoja seurata paraatia ovat Brahenpuisto, Aninkaistenkatu, Brahenkatu ja kirjaston seutu sekä Linnankatu, jossa on paraatin ohimarssipaikka. Partiopiiri ohjeistaa katsojia välttämään kulkemista paraatireitin poikki.

Partioparaati kokoaa yhteen kaikenikäisiä partiolaisia koko Lounais-Suomen alueelta Jämijärveltä Saloon saakka.

Loimaan Lehti näyttää marssin digitilaajille suorana lähetyksenä tällä sivulla. Lähetys alkaa noin kello 14.30.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän