Kaupungin henkilöstöpäälliköksi haki 26 – hakijoiden joukossa pari loimaalaista

0

LOIMAAN kaupungin henkilöstöpäälliköksi haki 26 henkilöä, kun hakuaika päättyi maanantaina.
Hakijat ovat terveydenhoitaja (YAMK) Anne Katariina Ojanto Naantalista, insinööri Anu Kauranen Vantaalta, sosionomi (YAMK) Carita Maria Huvinen Porista, yhteiskuntatieteiden maisteri Eetu Juhani Salminen Porista, kasvatustieteen maisteri Eeva Hiiterä Naantalista, sosionomi (YAMK) Elina Javanainen Huittisista, agrologi (YAMK) Elina Hirvonen Ypäjältä, terveystieteiden maisteri Eveliina Kiiski Huittisista, terveystieteiden maisteri Hanna Elina Muurinen Loimaalta, restonomi/JYEAT Heidi Viinikainen Salosta, ekonomi Heli Von Schantz Turusta, kauppatieteiden maisteri Jaana Kantee Forssasta, B.sc James Nnaemeka Iherue Nigeriasta, filosofian maisteri Janne Samsten Kaarinasta, ekonomi Jari Fridman Tampereelta, sairaanhoitaja (YAMK) Johanna Mäki-Laurila Paimiosta, sotatieteiden maisteri Matti Kuokkanen Kaarinasta, maatalousteknikko Mika Juoperi Pöytyältä, ekonomi Mirkka Ronkanen Suonenjoelta, sosionomi (YAMK) Niina Remes-Rautakumpu Loimaalta, tradenomi Noora Maria Aaltonen Ulvilasta, medianomi (YAMK) Piia-Mari Harala Kaarinasta, filosofian maisteri Päivi Liukkonen Turusta, oikeustradenomi Sanna Kristiina Salmi Salosta, filosofian maisteri Sanna Tuulia Toppila Raisiosta ja filosofian maisteri/JET Tuomo Pesonen Ylöjärveltä.
Loimaan kaupungin henkilöstöpäällikön virka on ollut avoinna helmikuun puolivälistä alkaen (LL 18.4.).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän