”Kaupunginhallitus kävelemään!”

0

Hienoa, että Niinipirtin olemassaoloa tuetaan! (LL7.5.) Hyvä, että keskipitäjän maatalousnaiset huolehtivat perinteiden ylläpidosta! Niinipirttiin liittyy paljon lapsuuden ja nuoruuden muistojani mm. elämäni ensimmäiset elokuvat olen katsonut siellä.

Kaarina Johansson, Helsinki

 

 

Ei tässä kukaan ole mitään totaalisesti epäonnistunut,mutta jos ns ystävään ei voi pätkääkään luottaa niin ei hän silloin oo edes mikään ystävä, joten turha valittaa. Otahan sinäkin ensin selvää millainen on todellinen ystävä.

 

Kiitos Tornikahvilalle, oli hyvä, runsas ja edullinen sekä kauniisti katettu äitienpäivä lounas!

Siskokset

Mikähän pyhä lehmä yritystuet on kokoomukselle? Eikö nyt olisi hyvä hetki höylätä juustohöylällä 5% kaikista yritystuista! Jos yritys ei tätä kestä menköön konkkaan!

Ideaa saa lainata

 

 

Vähemmistön erilaiset näkemykset valtavirta tuomitsee, mutta kuka on se viisas joka voi ne vääriksi todistaa? Meillä kun on vallassa yhden oikean näkemyksen näkeviä, siitä miten maatamme pitää hallita. Syystäkin on kysyttävä sitä, että kuka voi olla varma että meille syötetty oikea näkemyksen malli on varmasti kansamme parhaaksi? Puolueettomuutemme myytyä emme voi olla varmoja että näkemysten enemmistön ja sen varaan rakennetaan yhteiskuntaamme, joka muunkin maailman silmin olisi oikeudenmukainen, tasapuolinen ja virheetön.

Taisto Levo

 

 

Loimaan keskustassa on monta huonokuntoisia rakennusta jotka tarvis varmaan purkaa, ovat varmaan kosteusvaurioita ja rumentavat maiseman. Entisen vapaavalinnan vieressä takapiha on ihan kaatopaikka. Eiks kaupunginhallitus koskaan järjestä mitään katselmuksia keskustassa.

Vesikoskenkadulla on myös pari purettava tönöö

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän