”Keskuskoulun alueella kauhee meno”

0
LL/LARI KIVIRANTA

Huolimaton mummo, kiva että laukku löysi omistajan. Viestisi lämmitti. Kiitos.

Hyvä mieli

juttu 21,5 pääasia. Jos häpeä häviää silloin kaikki alkaa mennä pieleen. Nykyään kaikki tuntuu olevan sallittua häpeä puuttu (ei se muille kuulu).

Kun toi uus vanhusten talo tulee valmiiksi, niin pitää jotenkin rauhoittaa keskuskoulun alue. Viikonloppuisin siellä on kauhee meno, on traktoreita, traktorimönkijöitä, mopoja ja mopoautoja ajavat pitkin ja poikin. Ei siellä uudessa vanhusten talossa tule olemaan minkäänlaista rauhaa. Vanhukset ei uskalla lähteä minnekään kun kakarat kaahaa, sit on muutenkin kauhee meteli. Paras paikka vanhusten talolle ois ollut lasten talon tontti siinä ois ollut hyvä piha alue istuskella ja siellä ei niin paljon kaahaa ja ne ketkä on hyvässä kunnossa ois päässeet siitä itse asioille.

Se meni nyt näin

EU:n perustamissopimukseen on kirjattu, että kukin jäsenvaltio vastatkoon omista veloistaan. Eipä ole aikaakaan kun EU rikkoi omia sääntöjään, vastustuksesta ja säännöistä viis. EU:n ensimmäinen yhteisvelka oli yli 800 miljardia. Raha jaettiin toisille maille ilmaiseksi ja toisille lainana. Vannottiin että se on ainutkertainen, mutta kuinka ollakaan, sillä tekeillä on yhteisvelka 2:nen. Maamme vastustaa yhteisvelkaa, muistaisi vaan nyt sen että Suomi irtisanoutuu siitä. Me kun liian usein laitamme hirtto silmukan kaulaamme.

Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän