”Kiitokset rehelliselle”

0

Outi, kiitos ja kaikkea hyvää elämääsi.
Virttaan päivähoitajasi U-M Nummela

Isot kiitokset sinulle, rehelliselle henkilölle, joka toimitit maanantaina ostoskärryyn unohtuneen laukun Prisman infoon.
Huolimaton mummo

Osinkovero järjestelmä. Kotitalous vähennys. Verovapaa lahja lapselle. Elatuslahja. Rahastosäästäminen. Osakesäästö tili. Ihana olla rikas Suomessa.

Yhä useampi huomaa sen, että Sote oli susi jo syntyessään. Palvelut alas ja hallinnon kustannukset ylös, siinä lyhykäisyydessään hallituksen aikaansaaman uudistuksen sisältö. Suomen sosiaalipalvelut kurjistuvat, se on sen uudistuksen henki. Suurin osa terveysasemista suljetaan maaseudulta, joka lisää kansamme eriarvoistamista entisestään. Niiden ja monen muun katoamisen myötä, maailman onnellisin kansa kulkee pitkin askelin taaksepäin, meille ei sitä vaan haluta rehellisesti myöntää että maamme on monessa jo kuilun partaalla.
Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän