Palkintosadetta loimaalaiselle lentopallolle

0
Lentopalloliitto palkitsi loimaalaista lentopallo-osaamista runsaasti. Kuvassa ovat Jaakko Raikkonen, joka kävi Hurrikaanin hallituksen jäsenenä pokkaamassa kauden liigatiedottaja-palkinnon, Olavi Ala-Nissilä ja Juuso Riponiemi. KUVA: LENTOPALLOLIITTO.

LENTOPALLO Suomen Lentopalloliitto järjesti lentopallogaalan maaotteluiden yhteydessä viime viikonloppuna. Gaalassa palkittiin vuoden parhaat pelaajat ja samalla palkintoja saivat taustekijät ja seurat eri kategorioissa.

Loimaalaiset puhdistivat palkintopöydän monessa kategoriassa. Jankko Lentopallon pitkäaikainen poikajoukkueiden valmentaja Juuso Riponiemi palkittiin vuoden nuorisovalmentajana. Riponiemi valmensi menestyksekkäästi Jankon C- ja B-ikäisten poikajoukkuetta. C-pojat voittivat kuluvalla kaudella Suomen mestaruuden häviämättä ainuttakaan ottelua.

Riponiemen lisäksi henkilökohtaisesta palkinnosta pääsi nauttimaan Hurrikaanin libero Troy Gooch, joka valittiin Mestaruusliigan parhaaksi liberoksi. Tämän lisäksi Olavi Ala-Nissilä sai Lentopalloliiton kultaisen ansioristin pitkästä urasta suomalaisen lentopallon parissa. Ala-Nissilä on myös Lentopallon Mestaruusliigan kunniapuheenjohtaja ja Hurrikaanin hallituksen jäsen.

Hurrikaani-Loimaalle ojennettiin kauden liigatiedottaja-palkinto onnistuneesta Ruutu -tuotannosta ja ammattimaisesta sosiaalisen median käytöstä. Palkinto oli Hurrikaanille jo kolmas.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän