Rahaa on, mutta mihin tällä kertaa?

0

Partioparaatista puuttui Mellilän Menninkäisten maskotti!
Pettynyt

Vanhemmat hei, jos lapsesi sanovat että mennään jonnelle tai empulle, tiedättekö minne he ovat menossa.

Todella hieno kirjoitus LL 7.5. Janina Väänänen

Kun ihminen totaalisesti epäonnistuu elämässään, niin se tuo tullessaan katkeruuden, vihan ja kateuden. Siinä ei kymmenien vuosien ystävyys paljon paina. Kateus vie voiton. Selkään puukottajan ja takin kääntäjän olo tulevaisuudessa ei tule olemaan helppoa. Kun korkealta putoaa, se voi sattua kovaakin.
Sivusta seurannut

Seikunmaantie on ollut jo vuoden verran niin mahtavan hyvässä kunnossa, ettei takavuosina milloinkaan. Kiitos ahkeralle ja ammattitaitoiselle traktoriurakoitsijalle.
Irmeli Aalto

Iso kiitos Vesihovin henkilöstölle hyvästä ja tehokkaasta toiminnasta kävijämäärän koko ajan lisääntymisestä huolimatta. Teette tärkeää työtä. Vesihovissa on käytettävissä neljä uimarataa joihin pitää mahtua kuntouimarit, vesijuoksijat, vesijumppaajat, mahtava määrä koululaisopetusryhmiä, päiväkotilapset, erikoisryhmäkuntoutukset ja vielä huippu-uimarit. Vesihovi on meille kaikille tärkeä, riippumatta iästä tai asuinpaikasta.
Rahaa on

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän