Raharitarit olivat vähällä saada tsempparipalkinnon

0
Hirvikosken yhtenäiskoulun kahdeksasluokkalaiset Lotten Levonen, Sara Kulmala, Arne Stevanovic, Anni Kujanpää ja Kaisa Kujanpää osallistuivat Helsingissä järjestettyyn valtakunnalliseen Taloussankari-kilpailuun. Ennen kisaa opettaja Hannu Hirvonen antoi viime hetken vinkit lähtijöille. (Kuva: Sari Holappa)

LOIMAA/OPINTIE Taloussankarikisan loppukilpailuihin Helsinkiin selvinneet Lotten Levonen, Anni Kujanpää, Kaisa Kujanpää, Sara Kulmala ja Arne Stevanovic eivät päässeet kolmen parhaan joukkoon, mutta olivat kuitenkin vähällä saada kisojen tsempparipalkinnon. Hirvikosken yhtenäiskoulun historian- ja yhteiskuntaopinopettaja Hannu Hirvonen sanoo tsempparikisaan osallistuneen ne joukkueet, jotka karsiutuivat finaalikolmikosta. Loimaalaisnuoret kisasivat opettajan mukaan tasaveroisesti toisen joukkueen kanssa.

– Tuomaristo valitsi kuitenkin tsempparipalkinnon saajaksi toisen joukkueen, vaikka moni oli sitä mieltä, että meidän joukkueen olisi tullut saada se. Nuoret todella panostivat kannustamiseen.

Hirvonen sanoo nuorten olleen kuitenkin tyytyväisiä kisamatkaan. Koko kisan voitti Joensuun Pielisjoen koulun 8A-luokan joukkue.

Taloussankari-kisa järjestettiin viidettä kertaa ja kisoihin osallistui yli 130 koululuokkaa ympäri Suomea (LL 7.5.). Kymmenen parasta joukkuetta pääsi jatkoon, ja yhtenä niistä oli Hirvikosken yhtenäiskoulun viisihenkinen joukkue, joka kantoi nimeä Raharitarit. Loppukilpailu käytiin Helsingissä Nordean pääkonttorissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän