Varha jakaa asukaslehden

0
LL Arkisto/TS/Kuvaaja: Riitta Salmi

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen asukasjulkaisu jaetaan yli 300 000 varsinaissuomalaiseen kotitalouteen Postin julkisena tiedotteena toukokuun puolivälissä.

– Olemme koonneet asukasjulkaisuun Varhan keskeisimmät ensivaiheen yhteystiedot, joiden kautta pääsee palveluiden piiriin. Koteihin jaettavalla julkaisulla pyrimme tavoittamaan aiempaa paremmin myös ne henkilöt, joilla saattaa olla haasteita esimerkiksi digipalveluiden käytössä. Kehitämme yhteydenottotapoja palveluihimme koko ajan yhtenäisemmiksi ja helpommin lähestyttäviksi, asiakkuusjohtaja  Pasi Oksanen  sanoo.

Asukasjulkaisuun on koottu keskeiset, tämänhetkiset yhteydenottokanavat Varhan kysytyimpiin palveluihin, kuten terveysasemille, suun terveydenhuoltoon, sosiaalihuoltoon, erikoissairaanhoitoon ja pelastuspalveluihin.

Julkaisuja on saatavilla myös Varhan terveysasemilta 20.5. alkaen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän