Ja vielä pullingista

0
LL Arkisto

Juttu traktor pullingista miksei tuloksia lehdessä

 

Mitä Loimaan Lehti ajatteli julkaistessaan pulling-kisan selostuksen kaksisivuisena. Kuvat olivat tosi kauheita katsoa. Tekstissä vielä kehaisu että järjestäjien mukaan varsinkin lapsiperheitä oli paikalla paljon tänä vuonna. Mihin suuntaan Loimaan Lehti meitä vie.

Eikö muuta raportoitavaa seudulta löydy

 

Onneksi oli Mannerheim. Jos olis sillon ollut näitä Taistoja enemmän niin Putinhan lähettäis nyt meitin poikia Ukrainan rintamalle.

 

 

Katselin ikkunasta torstaina kun kaksi tyttöä lykkäsi tyhjää pyörätuolia, poikkesivat monen kerrostalon pihalla ja välillä toinen tyttö istui siinä ja toinen lykkäsi. Lähdin perään pyörällä ja piti katsoo mitä ne oikein touhuun mut kadotin vesikoskenkadulla. Millä asialla mahtoivat olla vai olivatko vaan ottaneen pyörätuolin jostain huvin vuoksi.

 

 

Kukkahattusedälle kiitokset vishypullosta keskiviikkona 13.6. Maksu siitä jäi valitettavasti hoitamatta. Toivottavasti herneet maistuvat.

Kukkahattutäti

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän