Kasarimusiikki veti väkeä Humppilaan

0
Arvioiden mukaan Kasarifestivaalit vetivät perjantaina noin tuhat kävijää. Lauantaillekin ennakkolippuja oli myyty lähemmäs tuhat.

HUMPPILAN vanhan Lasitehtaan vieressä sijaitseva Lassarin tapahtuma-alue täyttyi viikonloppuna kasarimusiikin ystävistä, kun ensimmäistä kertaa järjestetty Suuri Kasarifestivaali avasi kesän festarikauden.

Perjantaina aurinkoinen sää helli juhlijoita, ja tapahtuman pääesiintyjä, Kiss-yhtyeen entinen kitaristi Bruce Gullick pääsi esiintymään arviolta noin tuhatpäiselle yleisölle. Lauantaina sateiden väistyessä festarikävijät taas tanssivat muun muassa Michael Monroen, Frederikin ja Dingon tahtiin.

Juuri Dingon perässä Humppilaan olivat Raumalta matkanneet Paula Koskinen ja Moona Kuupakko . Äiti ja tytär olivat pukeutuneet teemaan sopivasti solmimalla sifonkihuivit ranteisiinsa.

– Menisin Dingon perässä vaikka Italiaan asti, faniksi tunnustautunut Kuupakko sanoi.

Neumannin ja kumppaneiden esitystä odotti myös sipoolainen Ville Immonen ystävineen. Polttareitaan viettänyt Immonen pääsi ystäviensä ansiosta festarilavalle itsekin. Runonlausunnasta hän sai palkaksi pullon alkoholitonta Skumppilaa sekä Two Witches -goottirockbändin bändipaidan.

– On ollut hauskaa. Olen täällä myymässä tsekkiläisiä rakkauden runoja, sillä tuleva vaimoni on tsekkiläinen. En itse kyllä puhu sanaakaan tsekkiä, Immonen naurahti.

– Nahkatakkista tyttöä odotetaan, pitäisiköhän mennä ostamaan vielä sifonkihuivit, porukasta pohdittiin.

Kasarimusiikki toi viikonloppuna yhteen myös paikallisia. Mervi Rikkola oli lähtenyt liikenteeseen ystäviensä kanssa. He kertoivat kiertäneensä keikkoja samalla porukalla nuoruudessaan 80-luvulla.

– Kasarilla me varmaan Michael Monroekin on viimeksi nähty, tammelalainen Rikkola muisteli hymyillen.

Valtavaa yleisöryntäystä Humppilassa ei viikonloppuna nähty. Humppilan vt. kunnanjohtaja ja festivaalien promoottorina toiminut Antti Ahonen oli kuitenkin tyytyväinen festivaalien kulkuun.

– Eilen oli noin tuhat kävijää, ja lauantai on ollut koko ajan edellä ennakkolipunmyynnissä. Tälle päivälle oli myyty ennakkoon lippuja noin 600–700 kappaletta, hän laskeskeli lauantaina.

Humppilan kunnan lisäksi Kasarifestarien takana oli iso joukko paikallisia yhteistyökumppaneita sekä reilu 70 talkoolaista. Vielä tapahtumaviikonloppuna ei tiedetty, saavatko Kasarifestarit jatkoa vai jääkö tapahtuma kertaluontoiseksi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän