”Kiitos musiikkiesityksistä”

0
TS/JUHA PAJU-HEIKKILÄ

Opettaja Kati Metsämaan koulu. Kiitos kevätjuhlan musiikkiesityksistä! Niitä jää ikävä.

terv. Mummot

Miksi Loimaan nuoret voi niin huonosti? Vastaus on siinä kun vanhemmat ei välitä lapsistaan. Kasvatus lähtee kotoa, ei koulusta. Ja kun vanhemmat ei välitä, lapset hakee huomioo pahanteolla. Ne rikkoo kaiken mikä mahdollista, ne piirtää joka paikkaan, niin kauan kunnes jäävät kiinni ja vanhemmille tulee lasku. ne nauttii jopa siitä että saavat kaadettua pihalla olevan vesisaavin, jossa on kukkia varten vettä. Kun kukaan ei välitä lapsista niin heistä ei tuu mitään muuta kuin pahantekijöitä.

Jos Suomessa vielä kielloille tilaa löytyy, niin kärkisijalle pitäisi asettaa Tractor-pullingin kilpailut, siinä vasta ilmaston pilaaja ja täysin turha. Valtavista torvista nokea tulee kuutiokaupalla monista luokasta ja vielä suuremmin harjoituksista. Tätä ilmasto itkee, mutta ei itke ilmastoaktivisti, vaan suuntaa katseensa muualle. Eikä itke vihreätkään vaan sulkevat silmänsä ja lykkäävät vielä päänsä pensaaseen. Loimaahan näitä havitteli mutta veti lyhyemmän korren. Hyvä uudistus siihenkin lajiin olisi sähkö voimanlähteenä.

Taisto Levo

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän